26.3 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Η Φενέρ «χάλασε» τη μέρα των γηπεδούχων (vids)

Εύκολο έργο είχαν σχεδόν όλοι οι γηπεδούχοι στη δεύτερη ημέρα της 25ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, με τη Φενέρμπαχτσε να είναι η μοναδική ομάδα που επικράτησε μακριά από το γήπεδό της.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης τα βρήκαν σκούρα για ένα ημίχρονο από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, αλλά στο τέλος κυριάρχησαν απόλυτα και νίκησαν με 85-78. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μάλαγα διαλύοντας τους Ανδαλουσιανούς με 101-76. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε στο ΣΕΦ την Μπάμπεργκ και δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα επικρατώντας με 87-79, έχοντας κορυφαίο τον Βασίλη Σπανούλη με 17 πόντους κι οκτώ ασίστ. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, η Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική για ένα ημίχρονο και διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα με 88-54, πετυχαίνοντας μία νίκη γοήτρου, στο ματς που είχε ως κορυφαία στιγμή το σπασμένο ταμπλό μετά από κάρφωμα του Άντε ΤόμιτςΔιαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο απ' όλες τις αναμετρήσεις:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ