14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Τενερίφη στην κορυφή

Το BCL δημοσιοποίησε τα power ranking της διοργάνωσης λίγο πριν το τζάμπολ της αγωνιστικής δράσης αυτή την εβδομάδα. Η ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας είναι η Ιμπεροστάρ Τενερίφη με την ΑΕΚ να βρίσκεται στην τρίτη θέση, πίσω από την Ντιζόν.

Όπως αναφέρεται η ισπανική ομάδα καταφέρνει να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο τόσο στο δύσκολο εθνικό πρωτάθλημα, όσο και στο BCL, μετρώντας οχτώ συνεχόμενες νίκες πριν την ήττα από την Μπασκόνια εκτός έδρας και με τις σημαντικές απουσίες των Χουέρτας, Φιτιπάλντο, Ντόρνεκαμπ. Ακόμη κι έτσι όμως, δεν ήταν εύκολη "λεία" για τους Βάσκους.

Η Ντιζόν βρίσκεται στη δεύτερη θέση με την ΑΕΚ να έπεται: "Ο Κίνγκλεϊ Μόουζς είναι η τελευταία προσθήκη για την ΑΕΚ. Ίσως θα έπρεπε όλοι να μαζέψουμε τις βαλίτσες μας για να συναντήσουμε την ΑΕΚ στο Final 8 ή κάτι τέτοιο. Μοόυζες και Μορέρια, το οποίο ήταν ήδη φονικό δίδυμο στο Περιστέρι είναι και πάλι μαζί σε μια πιο δυνατή ομάδα, μαζί με παίκτες όπως ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο Ματ Λοτζέσκι και ο Γιόνας Ματσιούλις. Καταλάβατε... Η ΑΕΚ δυνάμωσε. Έχασε από τη Σολέ, αλλά αυτό είναι περισσότερο δείγμα πως "μεγαλώνει" και η γαλλική ομάδα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ