21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η Ρεάλ, ο Σκόλα και το… εμπόδιο

Ο Λουίς Σκόλα εξετάζει τις επιλογές του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και στο «παιχνίδι» της απόκτησής του φέρεται να βρίσκεται και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας ολοκληρώθηκε με τον 39χρονο Αργεντινό να λάμπει με την παρουσία του στα παρκέ, αποδεικνύοντας ότι παρά τα χρόνια του μπορεί ακόμα να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ/σέντερ δεν επέστρεψε στην πατρίδα του με την αποστολή της «αλμπισελέστε», αλλά έμεινε στην ασιατική χώρα προκειμένου να εξετάσει τις επιλογές του. Άλλωστε τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Κίνα με ιδιαίτερη επιτυχία και με πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Κάρλος Σάντσες Μπλας η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησής του, για να τον προσθέσει σε μία ήδη ισχυρή φροντ λάιν, θέλοντας να δυναμώσει ακόμα περισσότερο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ίδιος ο Σκόλα από την πλευρά του θέλει να δει τις προτάσεις που θα έχει από την Κίνα, καθώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του εκεί τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Η «Βασίλισσα» θα ήθελε να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της και να προσθέσει ένα ακόμα ισχυρό «όπλο», στην προσπάθεια που θα κάνει για να κατακτήσει εκ νέου το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρωλίγκας, ωστόσο υπάρχει ένα σημαντικό «εμπόδιο».

Η Μπασκόνια έχει ακόμα τα δικαιώματά του στην Ευρώπη κι αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν συμφωνήσει με τη Ρεάλ, οι πρωταθλητές Ισπανίας θα πρέπει στη συνέχεια να συμφωνήσουν και με τον Χοσεάν Κερεχέτα ο οποίος έχει τη φήμη του σκληρού διαπραγματευτή.

Την ίδια στιγμή επιθυμεί να τον αποκτήσει και η Μπόκα Τζούνιορς, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος της.

Το βέβαιο είναι ότι μετά την εξαιρετική του παρουσία με την «αλμπισελέστε» ο Σκόλα έχει επιστρέψει για τα καλά στο προσκήνιο κι αναμένεται με αγωνία η απόφασή του για την επόμενη ομάδα του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ