27.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η πόρτα εξόδου (ξανα)ανοίγει με αιφνιδιασμό

Το γαϊτανάκι των αλλαγών παικτών ποτέ δεν ήθελε πάνω από μία αγωνιστική για να αρχίσει στην Basket League και μετά την πρώτη που έκανε η Λάρισα, επίσημη αφού υπήρχαν και αντικαταστάσεις από την περίοδο της προετοιμασίας σε ομάδες, έρχεται... τσουνάμι.

Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που βλέπει ότι χρειάζεται ενίσχυση στην περιφέρεια, για αρχή εκεί και βλέπουμε και τρέχει για να μην χάσει άλλο χρόνο και να διορθώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την εικόνα του. Οι "ψίθυροι" από Κύπρο μεριά, αν επιβεβαιωθούν θα οδηγήσουν σε μια αλλαγή που μπορεί να χαρακτηριστεί και έκπληξη αφού τουλάχιστον στα μέρη μας δεν ήταν αυτός ο βασικός υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Τζάρβις Γκάρετ λέγεται ότι προβάρει ήδη την φανέλα του ΑΠΟΕΛ και η αποδοτική του εμφάνιση απέναντι στο Περιστέρι δεν θα αποδειχθεί αρκετή για να τον κρατήσει στην Κρήτη. Επειδή βέβαια στην ομάδα υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και ακόμα γίνεται εκτίμηση του τι πρέπει να αλλάξει πρώτο για να μπουν και άλλα στην σειρά, καλό θα είναι να περιμένουμε τα επίσημα. Οχι για το αν θα υπάρξουν αλλαγές, αλλά για την προτεραιότητα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ