19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ξεχωριστή «μονομαχία» Ράταν-Μέις και Λόρενς (vid+pics)

Η ΑΕΚ έμεινε «όρθια» στην Πράγα, κερδίζοντας στη δεύτερη παράταση τη Νίμπουρκ, με τον Εξέβιερ Ράταν-Μέις να έχει μόλις 2π. με 1/14 σουτ εντός παιδιάς, αλλά και έντεκα ασίστ.

Ο Καναδός γκαρντ της «Ένωσης» έμεινε στο παρκέ για 35.19’ και έκανε έντεκα φορές χαρούμενος τους συμπαίκτες του, με τις ισάριθμες τελικές πάσες που έδωσε -τις πιο πολλές από πλευράς «κιτρινόμαυρων». Ωστόσο, δεν κατάφερε να δώσει περισσότερες από το Γιουτζίν Λόρενς, ο οποίος επίσης ήταν άστοχος (7π. με 1/11 σουτ σε 35.51’), αλλά μοίρασε συνολικά δεκατρείς ασίστ, που τον αναδεικνύουν κορυφαίο πασέρ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του BCL. Αυτή την ξεχωριστή «μονομαχία» στην «Kralovka Arena» έβαλε στο… μικροσκόπιό της η διοργανώτρια αρχή, δημιουργώντας σχετικό βίντεο...

Ο 32άχρονος γκαρντ των Τσέχων προηγείται μέχρι στιγμής στις ασίστ, έχοντας αγωνιστεί σε ένα ματς (μ.ό. 13), τρίτος είναι ο Νίκος Γκίκας του Προμηθέα Πατρών με μέσο όρο 16 σε δύο ματς, ενώ ο Εξέβιερ Ράταν-Μέις βρίσκεται στην 8η θέση μαζί με τους Νόρις Κόουλ (Αβελίνο), Άαρον Τζάκσον (Βέντσπιλς) και Κέντρικ Πέρι (Νίζνι Νόβγκορονυ), με μ.ό. 7 ασίστ σε δύο αναμετρήσεις φέτος στο Basketball Champions League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ