20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η ξεχωριστή ημέρα του Πιτίνο και η… άλλη διάσταση

Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στο NCAA, αφού συμφώνησε να αναλάβει το Αϊόνα, και η χαρά του δεν περιγράφεται.

Ο 67χρονος τεχνικός θα κάτσει στην άκρη του πάγκου του αμερικανικού πανεπιστημίου με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού πρώτα -όπως δεσμεύθηκε- θα κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό όταν επαναρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του, αλλά και την Εθνική Ελλάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά. «Το ότι έλαβα μηνύματα από όλους τους πρώην παίκτες μου έκανε αυτή την ξεχωριστή ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή. Σε ευχαριστώ. Σας αγαπάω όλους!», έγραψε μέσω Twitter ο Αμερικανός προπονητής, δείχνοντας τη χαρά του.

Το CBS Sports, το οποίο αποκάλυψε πρώτο την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο, έδωσε νέες διαστάσεις στην επιθυμία του να κοουτσάρει ξανά ομάδα του αμερικανικού κολεγιακού πρωταθλήματος και δικαιολόγησε τη στάση του. Σύμφωνα με «πηγές» που επικαλείται από το περιβάλλον του 67χρονου κόουτς ο Αμερικανός δημοσιογράφος Ματ Νόρλαντερ: «Απεχθανόταν να προπονεί επαγγελματίες και παραπονιόταν για αυτό κάθε ημέρα. Απλώς, προσπαθούσε να ενισχύσει το κυριαρχικό του "εγώ" όσο προπονούσε στην Ελλάδα».

Όπως και να έχει, ο Αμερικανός προπονητής που βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του ετοιμάζεται πλέον για τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του και την επάνοδό του στο NCAA μέσω του Αϊόνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ