11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η ξεχωριστή επίσκεψη στη Νίκη Βόλου (pics)

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Νίκης Βόλου εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα της για τη σεζόν 2020-2021 στην Α2 Γυναικών.

Το μαγνησιακό συγκρότημα δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή (18/10) στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, καθώς το έδρας ματς του με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού. Θα παίξει για πρώτη φορά στην Α2 Γυναικών απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο στο κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης την Κυριακή (25/10, 13.00).

Στο περιθώριο των καθημερινών προπονήσεών του, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, έδωσε το παρών και η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τη στήριξή της σε παίκτριες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση.

Η ανακοίνωση: «Είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Μας ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, δηλώνοντας ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουν τα κορίτσια της Νίκης Βόλου στην Α2 Κατηγορία. Τηρώντας τις αποστάσεις οι έφοροι της ομάδας, οι προπονητές και οι δύο αγωνιστικές ομάδες, γυναικεία και Κορασίδων, χαιρέτησαν την επίσκεψη της κας Κολυνδρίνη και την ευχαρίστησαν για τις δηλώσεις υποστήριξης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ