20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η Ντνίπρο στον όμιλο του Άρη (pics)

Η Ντνίπρο έγινε η τέταρτη ομάδα που τοποθετήθηκε στον 7ο Όμιλο του FIBA Europe Cup, στον οποίο παίρνει μέρος και ο Άρης.

Μετά τη βουλγαρική Λέφσκι Λουκόιλ και τη φινλανδική Κατάγια, οι Θεσσαλονικείς θα τεθούν αντιμέτωποι και με τους Ουκρανούς όπως προέκυψε από την κλήρωση που διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης (11/10) στο Μόναχο. Η Ντνίπρο ξεκίνησε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της από τα προκριματικά της διοργάνωσης και στο πλαίσιο του πρώτου γύρου απέκλεισε το Λαύριο. Εν συνεχεία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ουγγρικής Άλμπα Φέχερβαρ, αλλά εξασφάλισε την παρουσία της στην κανονική περίοδο καθώς ήταν στο γκρουπ των τριών ομάδων που είχαν το υψηλότερο ranking, σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο FIBA Europe Cup την επόμενη Τετάρτη (17/10), υποδεχόμενο στο Αλεξάνδρειο την Κατάγια. Οι Φινλανδοί επίσης ξεκίνησαν από τον πρώτο γύρο των προκριματικών και απέκλεισαν κατά σειρά την πολωνική Ρόζα Ράντομ και τη βουλγαρική Ρίλσκι Σπόρτιστ. H Λέφσκι Λουκόιλ, από την πλευρά της, αγωνίστηκε στα προκριματικά του Basketball Champions League αλλά αποκλείστηκε από τη φινλανδική Κάρχου, έτσι συνεχίζει στο FEC όπως και ο Άρης.

Το πρόγραμμα του Άρη:

Τετάρτη 17/10
Άρης-Κατάγια

Τετάρτη 24/10
Ντνίπρο-Άρης

Τετάρτη 31/10
Λέφσκι Λουκόιλ-Άρης

Τετάρτη 07/11
Κατάγια-Άρης

Τετάρτη 14/11
Άρης-Ντνίπρο

Τετάρτη 21/11
Άρης-Λέφσκι Λουκόιλ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ