21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Μπάγερν… κλειδώνει Καντζούρη στον Κολοσσό

Ο Ηλίας Καντζούρης ήταν μια ισχυρή υποψηφιότητα για το τεχνικό επιτελείο του Αντρέα Τρινκιέρι στην Μπάγερν, είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Ιταλός τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον Ελληνα προπονητή. Η Μπάγερν των υψηλών βλέψεων στην Ευρωλίγκα ήταν λογικό να αποτελεί μια προτεραιότητα για τον Καντζούρη. Σήμερα, όμως, ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις των Βαυαρών για τους συνεργάτες του Τρινκιέρι και ο Καντζούρης που δεν είναι μεταξύ αυτών, αναμένεται να ενεργοποιήσει την αρχική συμφωνία που υπήρχε με τον Κολοσσό.

Η Μπάγερν ανακοίνωσε ότι δίπλα στον Τρινκιέρι θα είναι ο συμπατριώτης του Αντριάνο Βερτεμάτι, θα είναι ο Ντέμοντ Γκριν ο οποίος παίρνει προαγωγή και θα είναι και ο Φίλι Κέχλινγκ ο οποίος είχε ήδη ανακοινωθεί.

Οι Εμίρ Μούταπσιτς και Ολιβερ Κόστιτς αποτελούν παρελθόν, με τον πρώτο να αποτελεί και έκπληξη αφού πολλοί τον θεωρούσαν ακλόνητο.

Κατόπιν αυτών, όλα δείχνουν ότι ο Κολοσσός θα ανακοινώσει προπονητή, τον Καντζούρη και θα αρχίσει να κινείται αφού είναι από τις ομάδες που δεν έχουν δώσει το παραμικρό σημάδι ζωής, ενώ λογικά σε 10-12 μέρες πρέπει να αρχίσει προετοιμασία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ