17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καντζούρης για Κολοσσό!

Το "διαζύγιο" με τον Αρη Λυκογιάννη μπορεί να μην είναι ακόμα επίσημο για τον Κολοσσό, αλλά είναι δεδομένο. Οι Ροδίτες ήδη αναζητούν την διάδοχη κατάσταση και το όνομα του Ηλία Καντζούρη είναι αυτό που ακούγεται έντονα στο νησί.

Η αίσθηση που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα ήταν ο Ελληνας προπονητής αργούσε να απαντήσει στον Ηρακλή προκαλώντας την αποχώρησή του, από μια ομάδα που ετοιμάζεται να δοκιμάσει και στο BCL, έχοντας την αναμονή της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν από τον Αντρέα Τρινκέρι για να πάει συνεργάτης του στο Μόναχο.

Οπως φαίνεται όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού τις τελευταίες μέρες προτάθηκε στον Κολοσσό και έχει αποδοχή από μέλη της διοίκησης. Υπάρχουν βέβαια και άλλες περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, με τους διοικούντες να θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί στην τελική επιλογή για μια σεζόν που λόγω... στενότητας θέλει προπονητή που να μπορεί να κουμαντάρει καράβι σε δύσκολα νερά.

Δεν αποκλείεται πάντως, σύντομα να αρχίσουν οι ανακοινώσεις στον Κολοσσό με πρώτη φυσικά αυτή του προπονητή αφού η ομάδα μέχρι τώρα δεν έχει "εμφανιστεί" πουθενά και είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ