28.4 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Η Μπάγερν άλωσε (και) την Πόλη!(vid)

 Η φοβερή και τρομερή Μπάγερν του Αντρέα Τρινκέρι, με μαέστρο και καθοδηγητή τον Ουέιντ Μπάλντουιν, έκανε το θαύμα της και στην έδρα της Εφές, φεύγοντας νικήτρια με 74-71 με ένα εντυπωσιακό φινάλε και κάνοντας το ρεκόρ της 7-2, ενώ οι Τούρκοι πήγαν στο 4-4! 

Η Μπάγερν έδειξε από νωρίς προθέσεις. Πιεστική άμυνα για να απομονώσει τον Λάρκιν, πολύ τρίποντο κυρίως με τον Ντζέντοβιτς που ήταν σε καλή βραδιά και με αυτά αιφινιδιασμός της Εφές. Κι αν το 23-22 του δεκαλέπτου έδειχνε ισορροπία, το 10-0 των Βαυαρών με την έναρξη του δεύτερου, έκανρ το 23-32 στο 25' και είχε βάλει πρόβλημα στους Τούρκους. Ο Πλάις έπιασε δουλειά και στις δύο μεριές του γηπέδου, ο Λάρκιν βρήκε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει και το ημίχρονο έληξε με το ρευστό 37-42 και τη Μπάγερν δίκαια στο προβάδισμα. 

Η Εφές πόνταρε στην άμυνα για να χαλάσει το ρυθμό της Μπάγερν και δικαιώθηκε. Κράτησε τους Γερμανούς σε 8 πόντους σε ολόκληρη την τρίτη περίοδο, η ίδια πέτυχε 20 με τον Πλάις να αποτελεί το σημείο αναφοράς και έτσι άλλαξε την εικόνα και τη ροή του αγώνα, με το σκορ στο 30' να είναι 57-50 υπέρ της

Η άνοδος του Μίσιτς έδινε μια επιπλέον λύση στις περιορισμένες που έβλεπε σήμερα ο Αταμάν να... λειτουργούν, η Εφές κρατούσε αυτή την απόσταση αλλά χωρίς να μπορεί να ξεμακραίνει, με τον Μπάλντουιν να έχει κάνει τη ζωή δύσκολη στον Λάρκιν και έτσι στο 37' να καταφέρνει η Μπάγερν να ξαναφτάσει σε απόσταση σουτ, 66-64. Στο 38'30'' ο Ρέινολντε με γκολ - φάουλ ισοφάρισε σε 70-70, ο ίδιος στο 39' έκανε το 70-72, ο Λάρκιν πήρε την επίθεση στα 17'' και κέρδισε βολές.

Εβαλε μόνο τη δεύτερη για το 71-72, η Μπάγερν πολύ εύκολα έβγαλε μόνο τον Ρέινολντς στην επαναφορά για το 71-74 στα 11' και... τάιμ άουτ. Βγήκε καλό σύστημα του Αταμάν, ο Μίσιτς έχασε όμως το τρίποντο και ο θρίαμβος της Μπάγερν δεν άλλαξε.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ