25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Μονακό «χαμογέλασε» στο ντέρμπι κορυφής (vids)

Η Μονακό συνεχίζει να προελαύνει τόσο εκτός συνόρων όσο και εντός και πήρε τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τη Ντιζόν (80-67) και πλέον ισοβαθμούν με τους Μονεγάσκους να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Νίκη ψυχολογίας και βαθμολογικού χαρακτήρα για την Λιμόζ επί της Σολέ (79-74).

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής η Μονακό με φόρα από την ευρωπαϊκή της επιτυχία επί της Ούνιξ Καζάν, απέδειξε ότι στην έδρα της δεν αστειεύεται και με πειστικό μπάσκετ επικράτησε της Ντιζόν με 80-67. Οι Μονεγάσκοι δεν έχασαν το προβάδισμα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού χτυπώντας ακατάπαυστα από την περιφέρεια φτάνοντας μέχρι το τέλος χωρίς να απειληθούν. Ο Ντι Μποστ και ο Κόουλ Νόρις αποδείχθηκαν καθοριστικοί για την εξέλιξη του ματς σημειώνοντας 18 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Σε ένα αγώνα που μπορεί να αποδειχθεί στο μέλλον καθοριστικό για ένα εισιτήριο στα πλέι οφ, η Λιμόζ ξεπέρασε το εμπόδιο της Σολέ με σκορ 79-74 και μετά από καιρό μπήκε ξανά στην οκτάδα (12-13). Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην έκτη θέση με ρεκόρ 14-11. Ο Τζέρι Μπουτσιέλε ήταν ότι καλύτερο είχαν να εμφανίσουν οι γηπεδούχοι ενώ από τη Σολέ ξεχώρισε ο Κρις Όρτον με 16 πόντους.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής:

Λε Πορτέλ - Ορτέζ 84-85
Μπουλαζάκ - Σαλόν 94-84
Ορλεάν - Ροάν 105-72
Σαλόν - Στρασβούργο 79-82



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ