19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η ΚΕΔ «εξαφάνισε» τους διαιτητές του ΣΕΦ και… ξεκούρασε του ΟΑΚΑ

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τους τρεις πρώτους αγώνες, που θα χρειαστούν σίγουρα, των δύο ζευγαριών των ημιτελικών των πλέι οφ και οι... απουσίες είναι εμφανείς.

Οι δύο τριάδες που συμμετείχαν στα πολυσυζητημένα παιχνίδια, τον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών και τον τρίτο προημιτελικό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν καθόλου στις δύο πρώτες αγωνιστικές και δίνουν παρών με το 1/6 στον τρίτο.

Τσαρούχα, Ανδρικόπουλος και Καλδίρης που ήταν στο ΣΕΦ, έχουν «εξαφανιστεί» από τους τρεις πρώτους, που θα χρειαστούν σίγουρα, ημιτελικού ενώ στον τρίτο του Λαυρίου με τον Προμηθέα εμφανίζεται ο Γιώργος Πουρσανίδης.

Σε πρώτη φάση λοιπόν φαίνεται από.... συνειρμούς γιατί η ΚΕΔ δεν ανακοινώνει ποτέ αποφάσεις, ότι ισχύουν τα εξής: Η τριπλέτα του ΣΕΦ είναι σίγουρα εκτός για τρία ματς και μένει να δούμε μήπως είναι εκτός και για όλη τη σεζόν.

Από την τριπλέτα του ΟΑΚΑ το ερώτημα είναι για τον Κορομηλά, που πήρε πάνω του τη φάση, αν θα εμφανιστεί στη συνέχεια των ημιτελικών ή στους τελικούς, αλλά για να μπαίνει ο Πουρσανίδης κάπου θα εμφανιστεί και ο πιο έμπειρος Κορομηλάς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ