18.2 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέπεμψε SOS (pics)

Σε κρίσιμη καμπή έχει φθάσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ζητάει τη βοήθεια των φίλων του ώστε να καταφέρει να βγει από αυτήν τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος η ομάδα είναι γνωστά. Οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ παραχώρησαν εκτάκτως την Τετάρτη (18/12) συνέντευξη Τύπου στο κλειστό της Πυλαίας, με τον αντιπρόεδρο Νίκο Κωνσταντινίδη να αναφέρει αρχικά: «Είναι μια κρίσιμη περίοδος στην ιστορία της ΚΑΕ. Θέλω να ευχαριστήσω τη Συνεταιριστική Τράπεζα, που είναι δίπλα μας σε αυτό το εγχείρημα. Όχι μόνο γιατί ανοίξαμε λογαριασμούς, αλλά θα συζητήσουμε και για κάποια τραπεζικά προϊόντα, για να βοηθήσουμε να κάνουμε το ένα ευρώ, 1,2 ευρώ. Θέλουμε να στήσουμε ένα προϊόν που θα φέρει περισσότερα χρήματα και να βοηθηθεί η ΚΑΕ. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε εδώ. Αυτό που γίνεται έγινε υπό τη δική τους καθοδήγηση και πρωτοβουλία. Οι ίδιοι εγγυώνται ότι τα χρήματα θα δοθούν εκεί που πρέπει, για να βγει η ΚΑΕ από τη δύσκολη θέση».

Εν συνεχεία, στάθηκε στην ανάγκη που έχουν οι Θεσσαλονικείς για στήριξη από όλους σε συνάρτηση και με το αγωνιστικό κομμάτι, αφού η ομάδα έχει μείνει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Basket League: «Χρειαζόμαστε οικονομική ενίσχυση. Τα αγωνιστικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, δεν ήρθε μία εκτός έδρας νίκη που περιμέναμε με τον Πανιώνιο και το Λαύριο. Δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα και υπάρχει ανησυχία για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Έχουμε, ευτυχώς, τη στήριξη του κόσμου. Μία είναι η βοήθεια που μπορεί να υπάρξει, πέραν της παρουσίας στο γήπεδο. Είναι η κατάθεση χρημάτων στους λογαριασμούς που έχουν ανοίξει και έχουν κοινοποιηθεί στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Οι κινήσεις όλες θα κοινοποιούνται και στη συντονιστική. Το ποσό που θα καλύψει όλες τις ανάγκες υπολογίζεται στα 350.000 ευρώ και θα πρέπει να πιστωθεί στους λογαριασμούς μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Δεν πετάμε στα σύννεφα, το επιχείρησε και η προηγούμενη διοίκηση και μάζεψε λιγότερα από 70.000 ευρώ. Δεν περιμένουμε ότι θα μαζέψουμε σε ένα μήνα 350.000 ευρώ. Χρειαζόμαστε 300 ανθρώπους που θα βάλουν από 1.000 ευρώ, 299, γιατί εγώ θα κάνω τη Δευτέρα αυτό που πρέπει να κάνω. Προτεραιότητα έχει η ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος με άρση του ΒΑΝ και μέσα στις γιορτές να έχει γίνει προσθήκη παίκτη και πληρωμές παικτών και υπαλλήλων».

Ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου, που είναι ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, ανέφερε από την πλευρά του: «Να ευχαριστήσουμε την ψυχή του ΠΑΟΚ, το λαό του. Είμαστε τράπεζα με έδρα τις Σέρρες και είμαστε ένα κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ. Ευχαριστούμε την ΚΑΕ για την εμπιστοσύνη για την ανέξοδη διαχείριση των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν και με προτάσεις μας να προσπαθήσουμε να τα αβγατίσουμε, ώστε να υπάρχει καλύτερη πορεία της ΚΑΕ για λογαριασμό όλων και κυρίως του λαού του ΠΑΟΚ ο οποίος ξέρουμε πόσο πονάει. Η στήριξή μας δεν είναι προσωρινή. Μέσα από τη συλλογικότητα του ΠΑΟΚ θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να στηρίξουμε τη Μακεδονία και τον ΠΑΟΚ».

  

Δηλώσεις έκανε και το μέλος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ Λεωνίδας Δεδέογλου: «Θέλω να ευχαριστήσω τη συγκινητική και ουσιώδη κίνηση της συντονιστικής. Η στήριξή της είναι ανιδιοτελής. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή. Δεν μπορώ να πω εάν είμαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος. Ήρθαμε τον Αύγουστο για να έχει η ομάδα μια ξεκάθαρη εικόνα, ώστε να προσελκύσουμε κάποιον επενδυτή. Μέχρι τώρα έχουμε μόνο εμπόδια. Το αγωνιστικό δεν μπορεί να έρθει σε δεύτερη μοίρα, αφού η ομάδα κινδυνεύει. Δεν μπορώ να κάνω έκκληση σε επιφανείς ΠΑΟΚτζήδες. Δυστυχώς, μόνο οι οργανωμένοι έχουν καταφέρει να βοηθήσουν και ευχαριστώ αυτούς τους 1.000 που έρχονται στο γήπεδο τα τελευταία χρόνια. Τα νούμερα τα χρειαζόμαστε. Τα περιθώρια είναι στενά. Ξεκινήσαμε επτά και μείναμε τέσσερις στη διοίκηση. Αφήνουμε τις δουλειές μας, για να βοηθάμε. Ελπίζω να έχουμε καλύτερα νέα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ