16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η θέση της Μπαρτσελόνα για Ερτέλ

Η Μπαρτσελόνα πήρε θέση για την απόφασή της ο Τόμας Ερτέλ να μην επιστρέψει με την αποστολή στη Βαρκελώνη, από την Κωνσταντινούπολη, αφήνοντάς τον μόνο του επί τουρκικού εδάφους.

Ο 31χρονος γκαρντ δεν αναχώρησε με τους Καταλανούς, μετά την αναμέτρησή τους με την Εφές Αναντόλου στο «Σινάν Ερντέμ» για την Ευρωλίγκα, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Ο ίδιος δεν πήρε θέση, πήραν όμως οι «μπλαουγκράνα», μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν. Όπως υποστηρίζουν, ο Γάλλος έτυχε της απαραίτητης φροντίδας από τους ίδιους, εξάλλου εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί τους.

Η ανακοίνωση: «Δεδομένης της κατάστασης με τον Τόμας Ερτέλ, ο σύλλογος θέλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:
1. Την Κυριακή, την ημέρα που η ομάδα αντιμετώπισε την Μπανταλόνα, ο σύλλογος και ο παίκτης αποφάσισαν να μην αγωνιστεί για να αποφύγει πιθανό τραυματισμό στο δρόμο για τη λύση του συμβολαίου του.

2. Τη Δευτέρα ο σύλλογος άφησε τον παίκτη, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής κόντρα στην Εφές Αναντόλου, να ταξιδέψει με την ομάδα στην Κωνσταντινούπολη για να διευθετήσει το επαγγελματικό του μέλλον, όπως ζήτησε ο εκπρόσωπός του.

3. Την Τρίτη ο παίκτης ζήτησε άδεια να περάσει χρόνο με την ομάδα στο ταξίδι, όσο λύνει το θέμα του επαγγελματικού μέλλοντός του.

4. Το βράδυ της Τρίτης ο σύλλογος και ο εκπρόσωπος του παίκτη διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις και συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συζητήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων και όντας εκτός ομάδας για τον αγώνα, αποφασίστηκε να μην επιστρέψει ο παίκτης με τους υπόλοιπους παίκτες. Ο παίκτης δεν έμεινε χωρίς φροντίδα, αφού του δόθηκε άδεια να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις (ξενοδοχείο), κλείστηκε εισιτήριο και όλα τα σχετικά έγγραφα για να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη την επόμενη ημέρα.

5. Τέλος, ο σύλλογος θα ήθελε να ανακοινώσει ότι ο Τόμας Ερτέλ είναι ακόμα παίκτης της Μπαρτσελόνα και περιμένουμε να λυθεί το ζήτημα του μέλλοντός του τις προσεχείς ημέρες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ