17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Εuroleague έκανε… focus στον Ολυμπιακό (vid)

Η Εuroleague μετράει αντίστροφα για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης στη διοργάνωση (1/10) και η διοργανώτρια αρχή έβαλε στο «μικροσκόπιό» της τον... νέο Ολυμπιακό με τους Κώστα Σλούκα, Γιώργο Πρίντεζη και Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλούν για τα όσα περιμένουν να συναντήσουν την νέα σεζόν.

Στο βίντεο που ετοίμασε η Euroleague με πλάνα από τα παρασκήνια της φωτογράφισης των Πειραιωτών θέλησε η διοργανώτρια αρχή να συνδυάσει το παρελθόν με το παρόν και τα καταλληλότερα άτομα σε αυτό είναι οι Κώστας Σλούκας, Γιώργος Μπαρτζώκας και Γιώργος Πρίντεζης οι οποίοι έχουν γευτεί επιτυχίες με την ομάδα τις περιόδου 2012 και 2013, ευελπιστώντας να ζήσουν κάτι παρόμοιο και φέτος.

Αρχικά ο Σλούκας ανέφερε: «Ήμουν εδώ 7 χρόνια και έζησα μοναδικές στιγμές. Είναι όλα γνώριμα στην ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος που έχω μπροστά μου μία νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό» ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «O Σλούκας είναι ένας παίκτης, που ξέρει τι σημαίνει ο Ολυμπιακός και κυρίως για τους φίλους της ομάδας. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αλλά νιώθω ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας με εμπιστεύονται και μαζί μπορούμε να χτίσουμε την νέα ομάδα του Ολυμπιακού, όχι μόνο για φέτος, αλλά για περισσότερα χρόνια».

Στο τέλος τον λόγο πήρε ο υπαρχηγός της ομάδας: «Το 2012 και το 2013 ήταν μεγάλες στιγμές για εμάς, την ομάδα, τους φίλους, όλους. Είναι κάτι που θα μείνει για χρόνια στη καρδιά μου και στο μυαλό μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ