16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η ευχή του Τζόουνς (vid)

Το μήνυμά του στους φιλάθλους του Άρη έστειλε ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος διανύει τις τελευταίες ημέρες χαλάρωσης στην πατρίδα του, στις ΗΠΑ.

O 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του, παράλληλα όμως σκέφτεται και την επιστροφή του στη χώρα μας, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του συγκροτήματος του Βαγγέλη Αγγέλου. Ο Αμερικανός, που έχει αγωνιστεί στην Basket League και με τη φανέλα των ΠΑΟΚ και Προμηθέα Πατρών, δεν έκρυψε -αυτή τη φορά μέσω βίντεο- τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στους «κιτρίνους» κι ευχήθηκε η νέα σεζόν να βρει και πάλι την ομάδα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Γεια σας, φίλοι του Άρη. Είμαι ο Λάκι Τζόουνς από τις ΗΠΑ. Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω κομμάτι των απίστευτων φιλάθλων και της απίστευτης υποστήριξης που παρέχετε στην ομάδα, στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ τον κόουτς Αγγέλου και τη διοίκηση του Άρη που μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι μαζί σας. Εύχομαι ο Άρης να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ