23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η «ερυθρόλευκη» παρέα του Ποκουσέφσκι και το «ευχαριστώ» (vid+pics)

Την οικογένειά του και τον Ολυμπιακό ευχαρίστησε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, αμέσως μετά την επιλογή του στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ.

Ο 18άχρονος φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» παρακολούθησε από το σπίτι του τη διαδικασία, η οποία έγινε διαδικτυακά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Στο πλευρό του είχε την οικογένειά του, αλλά και την «οικογένειά» του στον Ολυμπιακό, τον αθλητικό διευθυντή της πειραιώτικης ΚΑΕ Χρήστο Μπαφέ και τον προπονητή της δεύτερης ομάδας, Δημήτρη Τσαλδάρη, όπως φυσικά και τον εκπρόσωπό του, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς.

Εκτός από το Σέρβο, που ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, το ίδιο έκανε και ο μάνατζέρ του, ο οποίος έγραψε μέσω Twitter: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για όλα». Οι Πειραιώτες δημοσίευσαν ένα κολάζ με τη φράση: «Υπερήφανοι για εσένα, Πόκου», ενώ ο Χρήστος Μπαφές σχολίασε επίσης μέσω Twitter: «Το αγόρι μας μεγάλωσε. Μπράβο, Πόκου».

https://www.youtube.com/watch?v=h0PSW7ekg7w

Το κολάζ του Ολυμπιακού για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι:

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι επιλέχθηκε στο νούμερο 17 του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ, με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να έχουν πλέον τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ. Για να τον αποκτήσουν, πάντως, θα πρέπει πρώτα να καταβάλουν στους «ερυθρολεύκους» τη σχετική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ