19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στους Θάντερ ο Ποκουσέφσκι (vids)

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, επιλέχθηκε στο νούμερο 17 του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς κι έγινε αμέσως ανταλλαγή στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

O 18άχρονος φόργουορντ των «ερυθρολεύκων», που παρακολούθησε διαδικτυακά τη διαδικασία όπως και όλοι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ήταν μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της ΚΑΕ Χρήστο Μπαφέ και τον προπονητή της δεύτερης ομάδας, Δημήτρη Τσαλδάρη.

Οι «βροντές» πήραν το Σέρβο διεθνή με τα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας του από τους «λύκους», δίνοντας το Ρίκι Ρούμπιο και τις επιλογές 25 και 28. Το συμβόλαιό του αναμένεται να είναι τετραετούς διάρκειας, με τις πρώτες δύο σεζόν να είναι εγγυημένες (6.078.000 δολάρια). Για τη σεζόν 2022-2023, με την οψιόν να την έχει η ομάδα, προβλέπεται να πάρει 3.261.480 δολάρια και την τελευταία χρονιά 5.009.633 δολάρια.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, για να τον αποκτήσουν, θα πρέπει να καλύψουν το μπάι άουτ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι μεγαλύτερο του ενός εκατ. δολαρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=jhyjRXQMhR8

https://www.youtube.com/watch?v=uQLijBxN2PE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ