27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η… επόμενη μέρα των Δρομέων Τρίπολης

Οι Δρομείς Τρίπολης δήλωσαν συμμετοχή στην Γ' Εθνική και έτσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστούν σε Εθνική κατηγορία. Ο Αρκαδικός σύλλογος έκανε τις απαραίτητες διαβουλεύσεις και έτσι σιγά σιγά θα ξεκινήσει και τον σχεδιασμό του για το 2020-2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «contraepithesi.gr» η ομάδα από την Τρίπολη θα διατηρήσει σε σημαντικό βαθμό τη φιλοσοφία που συστήθηκε και πέρσι και θα… χτίσει στον βασικό κορμό της και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουν σε κάποιες στοχευμένες παρεμβάσεις, σε μεταγραφικά και αγωνιστικό επίπεδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κυανοκίτρινοι» εξασφάλισε την ανανέωση βασικών παικτών της περσινής ομάδας, όπως ο Γιώργος Μπαλής, ο Σπύρος Καλούλης, ο Διαμαντής Μπουρής, ο Κώστας Σινανάι, ο Βασίλης Καρλής, ο Χρήστος Αγγουράς και του νεαρού Στέλιου Χατζόπουλου.

Την ίδια ώρα παρελθόν από την αποτελούν οι Δημήτρης Χρονόπουλος, Γιώργος Σακελλαράκος, Χρήστος Νταγιάντης και Γιώργος Καραγιάννης, ενώ ακόμα υπάρχει εκκρεμότητα με τους Μιχάλη Παππά και Αχιλλέα Μικρό. Όσον αφορά το μεταγραφικό… παζάρι του συλλόγου έχει ήδη εξασφαλίσει την επιστροφή του Γιάννη Πετρόπουλου, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, ενώ νέο πρόσωπο θα είναι ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος από τον Πάνα Κανδήλας.

Παράλληλα ο κόουτς Ηλίας Μπαλής σε συνεννόηση με τη διοίκηση έχουν εστιάσει σε τέσσερις ακόμα παίκτες και τις επόμενες μέρες αναμένονται οι εξελίξεις. Σε ότι αφορά το μπάτζετ, οι Δρομείς θα κινηθούν στο περσινό πλαίσιο.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ