18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η «εκτόξευση» του Βεζένκοφ έκανε ευκολότερη την απόφαση

Χωρίς περιστροφές, που δεν χωράνε άλλωστε σε τέτοια θέματα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε σε βουλγαρική ιστοσελίδα ότι επιθυμεί την παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό. Αυτός είναι που έχει σχεδιάσει σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν και προχωράει στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου, αυτός γνωρίζει και ποιο μέρος του μπορεί να εξυπηρετήσει ο 25χρονος φόργουορντ. Αυτός άλλωστε είδε από τον Βεζένκοφ να αρπάζει όσες ευκαιρίες του έδωσε με το που ανέλαβε τον ερυθρόλευκο πάγκο.

 


Ο Βεζένκοφ ήταν σε ρηχά νερά πριν επιστρέψει στο λιμάνι ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Οι προκάτοχοι του Έλληνα τεχνικού δεν του έδειξαν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη κάτι που φανερώνουν τα «σκάρτα» 12 λεπτά συμμετοχής που είχε κατά μέσο όρο μέχρι τη 18η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκας. Ο Μπαρτζώκας από ανάγκη -λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων- ή από επιλογή, έδωσε περισσότερο χρόνο στον Βεζένκοφ και εκείνος έκανε αρκετά, καλά παιχνίδια.

 


Είχε διψήφιο αριθμό πόντων στα πέντε από τα 10 που έκανε υπό τις οδηγίες του Μπαρτζώκα, ενώ σε έξι από αυτά είχε διψήφιο αριθμό ranking. Η σύγκριση των αριθμών του Βεζένκοφ στις πρώτες 18 αγωνιστικές -έπαιξε στα 16 ματς- με Μπλατ, Κεμζούρα και στις 10 που ακολούθησαν με τον Μπαρτζώκα, εξηγούν σε σημαντικό βαθμό και την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ