24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η εθελοντική αιμοδοσία του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Στις 17 Μαΐου αποφασίστηκε να διεξαχθεί η εθελοντική αιμοδοσία στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμαριάς, ύστερα από πρωτοβουλία του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε ως χώρα, με την πανδημία του κορονοϊού να εξαπλώνεται ραγδαία και το Εθνικό Σύστημα Υγείας να έχει αυξημένες ανάγκες για αίμα, ο ΜΓΣ αποφάσισε να παραχωρήσει το γήπεδό του για να λάβει χώρα εθελοντική αιμοδοσία, υπό την επιμέλεια της ιατρικής μονάδας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος».

Η ανακοίνωση: «Ο ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς γνωστοποιεί πως σε συνεργασία με όλους τους φορείς (πολιτικούς, αθλητικούς, πολιτιστικούς κ.τ.λ.) διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 17 Μαΐου. Αυτή η αξιέπαινη πράξη, που έχει ως σκοπό να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας αυτήν τη δύσκολη περίοδο που περνάει η κοινωνία μας, θα υλοποιηθεί από την Ιατρική Μονάδα του Νοσοκομείου "Άγιος Παύλος". Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Έτσι, μία ημέρα πριν από την πραγματοποίηση αυτού του σπουδαίου εγχειρήματος, θα γίνει πλήρης απολύμανση στους χώρους του γηπέδου. Δ.Σ. ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ