22.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η Α1 Γυναικών επιστρέφει στη δράση (pics)

Στα παρκέ επιστρέφουν οι ομάδες της Α1 Γυναικών, ύστερα από μακρά αγωνιστική απραξία εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των περιοριστών μέτρων που πάρθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση.

Οι δέκα ομάδες, που συνεχίζουν πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα παίξουν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» τις Εσπερίδες Καλλιθέας, με την αναμέτρηση να μεταδίδεται και μέσω live streaming.

«Χαιρόμαστε για την επανέναρξη κι ευχόμαστε και θα παλεύουμε για το άνοιγμα όλων των βαθμίδων του αθλητισμού, όπως γίνεται παντού. Το παιχνίδι με τις Εσπερίδες θα είναι δύσκολο, γιατί παρουσιάζονται πολύ ενισχυμένες και θεωρώ ότι θα έρθουν να διεκδικήσουν τη νίκη! Εμείς, με τη σειρά μας, έχουμε σοβαρότητα κι έχουμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο ματς. Είναι περίεργο και θα χρειαστεί χρόνος να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό κι αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να κατακτήσουμε τη νίκη», επεσήμανε η προπονήτρια των «πρασίνων», Ελένη Καπογιάννη.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο κλειστό του Ζωγράφου κόντρα στην ΕΦΑΟΖ, με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Γιώργο Παντελάκη, να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Έπειτα από 4,5 μήνες απραξίας ήρθε η σειρά μας για την επανεκκίνηση των αγώνων. Φυσικά, αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων μας και ο καθένας από την πλευρά του πρέπει να προσέχει τον ίδιο του τον εαυτό. Η σκέψη μου είναι στην επανέναρξη των αγώνων και της συνέπειάς μας σε αυτούς, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα κι ελπίζω σύντομα να βρεθούν όλοι μέσα στο γήπεδο να κάνουν την δουλειά τους. Εύχομαι σε όλους να τελειώσει ομαλά η αγωνιστική περίοδος. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι κι αυτό ζητάμε από το παιχνίδι της Τετάρτης (24/03)».

Στο κλειστό του Κλαδισού θα παίξουν ο ανανεωμένος ΟΑΧ και η Νίκη Λευκάδας, που επίσης άλλαξε δύο ξένες παίκτριές της, ενώ η Δάφνη Αγίου Δημητρίου θα υποδεχθεί την Ελευθερία Μοσχάτου, με την τελευταία να ενημερώνει πως η Νίκι Έιβερι επέστρεψε στη χώρα μας και θα αγωνιστεί κανονικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou_wb)

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (24/03):
Κλαδισού 15.00 ΟΑΧ-Νίκη Λευκάδας Σπυρόπουλος, Αργυρούδης, Τηγάνης (Πετράκης)
Αγ. Δημητρίου (Π) 17.00 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Ελευθερία Μοσχάτου Καραβίτης, Σκαλτσής, Τσαχάκης (Σαμαρτζή)
«Π. Γιαννακόπουλος» 18.00 Παναθηναϊκός-Εσπερίδες Καλλιθέας Ραχιώτης, Αναστασίου, Φραγκούλη (Τηγάνης)
Ζωγράφου 20.00 ΕΦΑΟΖ-Ολυμπιακός Μηλαπίδης, Καλογριάς, Γρίβα (Τζουβάρας)
-Ρεπό έχουν ο ΠΑΟΚ και o ΠΑΣ Γιάννινα.
-Οι Κρόνος Αγίου Δημητρίου και Σπόρτιγκ αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OAXBC (@oaxwbc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ