18.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Ασπίδα της Α2 Γυναικών

Για την επιστροφή τους στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών προετοιμάζονται στην Ασπίδα Ξάνθης, με τις πρώτες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους να έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Ο προπονητής Νεδήμ Καρά Αχμέτ θα έχει στη διάθεσή του, και την καινούρια σεζόν, την αρχηγό Σταυρούλα Καραλίδου και τις Χριστίνα Τσακίρη, Νικολέτα Βαρελτζή και Ιωάννα Θωμαΐδου, αντίθετα παρελθόν αποτελεί η Φωτεινή Σιγιώργη. Επανέρχεται στη δράση και θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας η Στέλλα Σουλιώτη, ενώ αποκτήθηκαν η Μαρία Μαμαλίκατζη και η Ράνια Φραγκιουδάκη.

Η ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική η γυναικεία ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ. Ο κορμός της ομάδας, που κατάφερε να κατακτήσει την άνοδο στην Α2, θα παραμείνει ο ίδιος, έχοντας πάντα ως προσανατολισμό την ανάδειξη αθλητριών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

-Η ομάδα μας φέτος θα ενισχυθεί από την Μαρία Μαμαλίκατζη, η οποία αγωνίστηκε την περσινή χρονιά με τους Τιτάνες Δράμας στην Α2.
-Επίσης, επανέρχεται για να βοηθήσει την φετινή προσπάθεια η Στέλλα Σουλιώτη, η οποία την περσινή χρονιά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
-Ανανεώθηκε η συνεργασία με τις αθλήτριες Χριστίνα Τσακίρη (υποσχετική από ΓΑΣ Κομοτηνής), Βαρελτζή Νικολέτα (υποσχετική από ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ) και Θωμαΐδου Ιωάννα (υποσχετική από ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης). Ευχαριστούμε θερμά τα σωματεία τους για την συνεργασία.
-Τέλος, αποκτήθηκε η αθλήτρια Φραγκιουδάκη Ράνια από τον ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ, η οποία σπουδάζει στο ΤΕΦΦΑ Κομοτηνής.
-Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με την αθλήτρια Σιγιώργη Φωτεινή, η οποία ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Την ευχαριστούμε ολόθερμα για την προσφορά της στο σύλλογό μας και να της ευχόμαστε καλή συνέχεια.
-Αρχηγός της ομάδας και τη φετινή χρονιά θα είναι η Σταυρούλα Καραλίδου.

Προπονητής της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας συνεχίζει ο Καρά Αχμέτ Νεδήμ με βοηθό του την Αντώνογλου Λένα. Από το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ