22.6 C
Athens
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Η ΑΕΚ τιμά τον Μιλόσεβιτς

Ο αγώνας που θα δώσει το Σάββατο η ΑΕΚ με τον Προμηθέα έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες, είναι όμως ιδιαίτερος και για έναν ακόμα λόγο. Με τη φανέλα του Προμηθέα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Βόσνιος φόργουορντ, που έπαιξε επί τρία συναπτά χρόνια στην ΑΕΚ, πρόσφερε πολλά και έφτιαξε παράλληλα και το δικό του όνομα στην Α1. Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν ξεχνά την προσφορά του και όπως αναφέρει στην παρακάτω ανακοίνωση, το Σάββατο στο περιθώριο του αγώνα θα τον τιμήσει.

"Συνέδεσε την παρουσία του στην Ελλάδα με την επιστροφή της «Βασίλισσας» στα «μεγάλα σαλόνια». Φόρεσε τη φανέλα της για τρία (3) χρόνια. Δυναμικός και έντιμος ως αθλητής, αγαπήθηκε από το απαιτητικό κοινό της ΑΕΚ, σε όλο το διάβα της «κιτρινόμαυρης» διαδρομής του. Πιστώνεται ως επιλογή του Βαγγέλη Ζιάγκου, αλλά αναδείχθηκε από τον τωρινό προπονητή της «Βασίλισσας», Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο λόγος για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Η ΑΕΚ B.C. πράττοντας το αυτονόητο πρόκειται να τιμήσει τον Βόσνιο φόργουορντ του Προμηθέα, πριν από τη σημαντική αναμέτρηση του Σαββάτου (28/04) με αντίπαλο την ομάδα της Πάτρας, για την 23η αγωνιστική της Basket League.

H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19.00, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, και θα εξελιχθεί -σε οργανωτικό επίπεδο- σε «πρόβα Φάιναλ Φορ BCL»".

Επιστρέφει σταδιακά ο Χάρις

Οι εργασίες στην κεντρική σάλα για το φάιναλ φορ του Basketball Champions League εξοστράκισα» την ΑΕΚ. Οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα προπονήθηκαν την Τετάρτη σε βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είδε τον Μάνι Χάρις ύστερα από μακρά αποχή να επιστρέφει, αλλά ν’ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Δεν προπονήθηκε ο Έντιν Άτιτς, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού του χεριού από τη φιλική αναμέτρηση με Λαύριο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ