20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Παππά! (vid)

Η ΑΕΚ προχωράει ακάθεκτη σε συμφωνίες με παίκτες, αν και δεν ανακοινώνει κανέναν αφού όσο υπάρχουν σε εκκρεμότητα τα 12 ban από τη FIBA δεν έχει τέτοιο δικαίωμα. Οι Ελληνες είναι μια προτεραιότητα για τον Στέφανο Δέδα, έστω κι αν οι πρώτες συμφωνίες αφορούν σε ξένους και ο Νίκος Παππάς φαίνεται να ανοίγει το χορό.

Ο 31χρονος σκόρερ ουσιαστικά έχει μείνει εκτός όλη την περασμένη χρονιά. Εκανε προπονήσεις με τον Ιωνικό περιμένοντας μια καλή πρόταση, δέχτηκε αυτή της Ζιέλονα Γκόρα, αλλά στάθηκε πολύ άτυχος παθαίνοντας ρήξη χιαστού σε ένα από τα πρώτα ματς.

Πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα και τη δράση θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή. Μετά από μια επταετία στον Παναθηναϊκό λύθηκε η συνεργασία τους με το ξεκίνημα της νέας διοικητικής εποχής και ακολούθησαν οι ολιγοήμερες συνεργασίες με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και με τη Ζιέλονα όπου τον χτύπησε η ατυχία.

Η ΑΕΚ έχει στόχο την απόκτηση και του Γιώργου Μπόγρη, θέλοντας να γεμίσει τον ελληνικό κορμό της με εμπειρία και δοκιμασμένες λύσεις. Ολα αυτά, αφού αφ' ενός λύσει το θέμα των Ban για να μπορεί να κάνει μεταγραφές και αφ' ετέρου διευθετήσει και τους διακανονισμούς με τα περσινά οφειλόμενα, οι οποίοι υπάρχουν στο φάκελο που έχει καταθέσει σε ΕΣΑΚΕ και ΕΕΑ και αν δεν τηρούνται, προβλέπουν αφαίρεση βαθμών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ