20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ για Μπόγρη! (vid)

Η ΑΕΚ αποφάσισε συνειδητά να μείνει χωρίς παίκτη, αφήνοντας τους πάντες ελεύθερους και ο Στέφανος Δέδας βρίσκεται στην ιδιαίτερη θέση του να πρέπει να χτίσει ένα ρόστερ εξ αρχής. Γι' αυτό και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη κινηθεί δραστήρια στην αγορά των ξένων, έστω σε πρώτη φάση με συμφωνίες αφού για να ανακοινωθούν μεταγραφές πρέπει να ξεπεραστεί το σοβαρό θέμα με τα 12 Ban της FIBA ενώ ταυτόχρονα κοιτάζουν και τις υποψηφιότητες για Ελληνες παίκτες.

Ο Γιώργος Μπόγρης είναι μια πολύ ισχυρή τέτοια, αφού έχει όλο το πακέτο. Εμπειρος παίκτης, με γεμάτες χρονιές στο εξωτερικό, παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και κυρίως ελεύθερος. Η ACB σίγουρα είναι ένας ισχυρός ανταγωνιστής, αφού ο ΕΛληνας διεθνής σέντερ έχει καλό όνομα στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στην ΑΕΚ όμως προσδοκούν ότι μπορούν να τον πείσουν για τον επαναπατρισμό παρουσιάζοντάς του ένα φιλόδοξο πλάνο με μεγάλους στόχους και στο BCL.

Μέσα στη ρακέτα έχει ήδη αποκτηθεί ο Σέρβος Στέβαν Γέλοβατς τον οποίο είχε ανακοινώσει ο ατζέντης του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ενώ δικός της παίκτης πρέπει να θεωρείται και ο Αργεντίνος Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ