18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ που αντέχει, αλλά θέλει ενίσχυση (vid)

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μια πολύ σημαντική επιτυχία επί του Προμηθέα καταφέρνοντας να αφήσει στην άκρη τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και ο Θάνος Τσίμπος γράφει στο enwsi.gr για τον χαρακτήρα της αλλά και την εμφανή ανάγκη ενίσχυσής της.

=======================

Η ΑΕΚ πήρε μια πάρα πολύ σημαντική όσο και κρίσιμη νίκη, απέναντι στον Προμηθέα, δείχνοντας ότι δεν την λυγίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Απέναντι σε μια πολύ γεμάτη ομάδα που έχει στόχο την τριάδα φέτος, η Ένωση παράταξε αγωνιστικό τσαμπουκά, πάθος και καλό μπάσκετ, με τον Στέφανο Δέδα να παίρνει την ταυτότητα του Ηλία Ζούρου όσον αφορά την μάχη των πάγκων.

Εμφανής η βελτίωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εδώ και καιρό έχει αλλάξει τσιπάκι και παρουσιάζει κάτι διαφορετικό μέσα στο γήπεδο. Όπως έχουμε πει, οι ομάδες, ειδικότερα οι καινούργιες, χρειάζονται χρόνο για να δέσουν να βρουν χημεία και να αφομοιώσουν την φιλοσοφία του προπονητή. Η Ένωση από την αρχή της χρονιάς έδειχνε να παλεύει να βρει τον χαρακτήρα της και σε πολλά  ματς έμοιαζε χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Τον τελευταίο καιρό, είναι εμφανές ότι έχει βελτιωθεί πρώτα μπασκετικά και μετά σε όλα τα άλλα. Οι παίκτες μοιάζει να έχουν βρει την χημεία μεταξύ τους, οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι και για αυτό παίζει ένα μπάσκετ, που μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που είχε στο μυαλό του ο προπονητής, αλλά είναι προσαρμοσμένο στις ικανότητες των παικτών που διαθέτει το ρόστερ. Έτσι έχει κάνει τρεις σερί νίκες με δύσκολες ομάδες και παίζοντας κανονικό μπάσκετ. Σε αυτό στέκομαι περισσότερο από την νίκη γιατί έχει σημασία να βλέπεις μια προπονητική κατεύθυνση στο γήπεδο και μετά να κοιτάς το αποτέλεσμα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο από το enwsi.gr ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ