19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ και οι άλλοι… (vids)

Η αυλαία της ένατης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Basketball Champions League έπεσε με την ΑΕΚ να πετυχαίνει την όγδοη διαδοχική της νίκη.

Η ελληνική ομάδα δυσκολεύτηκε αρκετά από τη Νίμπουρκ, αλλά κατόρθωσε να πάρει άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα με 80-76. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης ΕΔΩ.

Για τον ίδιο όμιλο, σ' ένα συγκλονιστικό ματς, η Μπάμπεργκ πέρασε με «διπλό» από την έδρα της Ντιζόν στην παράταση (101-97). Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας, η Μούρθια απέδειξε ξανά ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρώτου γκρουπ περνώντας από τη Λετονία και την έδρα της Βέντσπιλς με 67-61. Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δεύτερη παραμένει στον ίδιο όμιλο η Αβελίνο η οποία έκαμψε την αντίσταση της ουραγού Λούντβιχσμπουργκ με 82-76. Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Στο ντέρμπι της ουράς για τον τρίτο όμιλο όπου συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ, η Φρίμπουργκ μετά από μεγάλη «μάχη» νίκησε εκτός έδρας την Οπάβα με 77-76. Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Για το γκρουπ που συμμετέχει ο Προμηθέας Πάτρας, η Οστάνδη έκανε την έκπληξη και υποχρέωσε σε ήττα τη Βίρτους Μπολόνια (77-76). Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Σημαντικό «διπλό» για τη Στρασμπούρ η οποία νίκησε 84-76 στη Γερμανία την Μπαϊρόιτ. Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τη συνολική βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο από τις αναμετρήσεις:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ