21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Αγγελίδου επέστρεψε «σπίτι» της (pics)

Η Ραφαέλα Αγγελίδου επέστρεψε στη χώρα μας για τις Γιορτές και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το κλειστό της Πυλαίας.

Η Ελληνίδα φόργουορντ/σέντερ αποφοίτησε με πτυχίο στην Ψυχολογία-Εγκληματολογία από το Μίνεραλ Έιρα κι έκανε μεταπτυχιακό στο Κρίστιαν Μπρόδερς, ενώ από το Μάιο του 2019 δουλεύει στα δικαστήρια και τις φυλακές του Μέμφις ως σύμβουλος. Παράλληλα, ασχολείται με την προπονητική και το μόντελινγκ. Με αφορμή την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε το «PAOK Sports Arena» κι είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό Νικαίας για την Basket League.

Είναι, άλλωστε, γέννημα-θρέμμα ΠΑΟΚ. Πατέρας της είναι ο έφορος του γυναικείου τμήματος των «ασπρόμαυρων», Βασίλης Αγγελίδης. Ξεκίνησε την καριέρα της στο «Δικέφαλο» και αποτέλεσε μέλος της ομάδας από τα Προμίνι μέχρι και την κατηγορία Γυναικών, οπότε κι έκανε το μεγάλο βήμα, μετακομίζοντας στις ΗΠΑ, για να συνδυάσει σπουδές και μπάσκετ, αγωνιζόμενη στο NCAA. «Πηγαίνοντας στο Παλατάκι να δω την αγαπημένη μας ομάδα, φυσικά μου ήρθαν στο μυαλό αναμνήσεις μιας ζωής. Το Παλατάκι ήταν κυριολεκτικά το δεύτερό μου σπίτι και βλέποντας τις φωτογραφίες, τα Κύπελλα, τις φανέλες μού ξύπνησαν μεγάλα συναισθήματα και θα ευχόμουν να μπορούσα να γυρίσω όλα αυτά τα χρόνια πίσω και να ξανά ζούσα τις ίδιες στιγμές από την αρχή!», ανέφερε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

Όπως πρόσθεσε: «Γυρίζοντας στην Ελλάδα ύστερα από πέντε χρόνια είναι μια τεράστια χαρά, αλλά πραγματικά είναι σαν να μην έχει περάσει μία ημέρα από τότε που έχω δει φίλους και συγγενείς. Νιώθω σαν να έχω βάλει ένα στοπ και ύστερα από πέντε χρόνια να ξαναπατάω το play και να συνεχίζω από εκεί που ήμουν...».

Όσον αφορά για το πώς είναι η ζωή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, συμπλήρωσε: «Γενικά, η ζωή στην Αμερική είναι πολύ διαφορετική από αυτή της Ελλάδας. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη και καμία χώρα δεν συγκρίνεται μαζί της σε αυτό το κομμάτι, αλλά η Αμερική έχει άλλη νοοτροπία κι έχει ένα τελείως διαφορετικό τρόπος ζωής. Ένα παράδειγμα είναι ο τρόπος ανεξαρτησίας. Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι στην Ελλάδα θα μπορούσα να γίνω ανεξάρτητη, υπό αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας. Στην Αμερική δίνονται πολλές ευκαιρίες στα νέα παιδιά που προσπαθούν να χτίσουν τη ζωή τους. Έτσι κι εγώ, όταν αποφοίτησα με το μπάτσελορ, μου δόθηκαν ευκαιρίες που τις άρπαξα κατευθείαν και σιγά σιγά άρχισα να γίνομαι ανεξάρτητη. Αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος που μου αρέσει να ζω εκεί και δεν σκέφτομαι, τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή, να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα για μόνιμα».

Κατά την παρουσία της στον ΠΑΟΚ, με τα τμήματα υποδομής, κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης, δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κορασίδων κι ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, ενώ με τη γυναικεία ομάδα υπήρξε φιναλίστ στο Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ