18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η Έφες φλερτάρει με Τεόντοσιτς!

Το σάιτ Κοs σε ένα κείμενο με την υπογραφή του Σέρβου δημιοσιογράφου Βλάντιμιρ Στάνκοβιτς, έβαλε... φωτιά στις φήμες και στην Ευρωλίγκα με την είδηση που δημοσίευσε: Η Αναντόλου Έφες είναι έτοιμη να φέρει τον Μίλος Τεόντσοσιτς και πάλι πίσω στην Ευρώπη!

Η πρόθεση του Τεόντοσιτς να αφήσει τους Λος Άντζελες Κλίπερς και γενικότερα το ΝΒΑ έχει γίνει ήδη γνωστή. Τώρα ήρθε το δημοσίευμα αυτό που μιλάει για πρόταση της Έφες, η οποία φέτος είναι αποφασισμένη να φτάσει ως το τέλος του δρόμου και δεν το έχει κρύψει. Είναι κάτι το οποίο δήλωσε ξεκάθαρα και ο προπονητής της, Εργκίν Αταμάν.

Το θετικό για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Τεόντοσιτς, είναι πως στην περίπτωση που οι Κλίπερς αποφασίσουν να τον αφήσουν ελεύθερο, θα πρέπει να του πληρώσουν κανονικά το συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν. Οπότε ίσως και ο ίδιος κάνει τον συμβιβασμό να επιστρέψει με λιγότερα χρήματα, από ότι κανονικά θα έπαιρνε. Από την άλλη αυτή τη στιγμή η Έφες μοιάζει να είναι ίσως κι αυτή που τον χρειάζεται λιγότερο με τους Μίτσιτς, Λάρκιν και Μπομπουά στην περιφέρεια, οι οποίοι επιπλέον διανούν και πολύ καλή σεζόν. Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά πίσω από τον καπνό υπάρχει και φωτιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ