15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ηττήθηκε στο ντέρμπι από την Τενερίφη η Γκραν Κανάρια (pics, vids)

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφε ήταν η νικήτρια του ντέρμπι των Καναρίων. Επιβλήθηκε εκτός έδρας 91-77 της Γκραν Κανάρια. Η ομάδα του Τσους Βιδορέτα είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή ως το τέλος του και έφτασε σε μια σημαντική νίκη βαθμολογικά, αλλά και ένα διπλό γοήτρου.

Ο Τιμ Αμπρομάιτις ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, θέτοντας τον τόνο πολύ νωρίς στην αναμέτρηση, αφήνοντας το παρκέ με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κλεψίματα. Σημαντική η παρουσία ενός ακόμη... παλιού, του Φεράν Μπάσας ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, αλλά κα ενός νέου, του Κόλτον Άιβερσον που σταμάτησε επίσης στους 15 πόντους, έχοντας ακόμη 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ και μοναδικό μελανό σημείο τα 4 λάθη. Ο Μακ Φάντεν παρουσιάστηκε άστοχος με 3/12 σουτ εντός πεδιάς.

ACB Photo / M. Henriquez

O Ντι Τζέι Στρόμπερι με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Γκραν Κανάρια. «Διπλοί» άφησαν το παρκέ οι Χάνα (11), Έρικσον (11), Ραμπασέδα (13) και Μπάεζ (12). Σίγουρα δεν ήταν ο τρόπος που θα ήθελε η Γκραν Κανάρια να γιορτάσει τον χιλιοστό της αγώνα στην ACB.

Από την άλλη δεν πείραξε καθόλου τους φίλους της Ιμπεροστάρ Τενερίφε που έκαναν το ταξίδι στο διπλανό νησί για τον αγώνα...

 

Η Μπανταλόνα υπερασπίστηκε την έδρα της με το τελικό 83-79 επί της Ομπραντόιρο. Ο Νίκολα Λαπροβίτολα με 22 πόντους και ο Σον Ντόσον με 20 ήταν οι πρώτοι σκόρερ των Καταλανών. Κορυφαίοι της Ομπραντόιρο ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Νάτσο Γιοβέτ που σημείωσαν από 16 πόντους, με τον Πόθας να προσθέτει 12 και 7 ασίστ.

ACB Photo / D. Grau



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ