33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ηρακλής: Φεύγει ο Κουφός, ψάχνουν τον επόμενο

Η κατάσταση στον Ηρακλή μόνο υγεία δεν αποπνέει και όλα δείχνουν ότι έχει αρχίσει η διαδικασία αναζήτησης ενός ακόμα προπονητή. Ο Στέργιος Κουφός βλέποντας τα περίεργα σκηνικά που εξελίχθηκαν στο Ιβανώφειο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά και διάφορα άλλα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα της ομάδας, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Εκτός από τη νέα ήττα, που κρατάει τον Ηρακλή σε δεινή βαθμολογική θέση, δεν φαίνεται να έρχεται η ενίσχυση που εξ αρχής έχει ζητήσει με δύο ποιοτικούς παίκτες, ο κόσμος που συμπαραστέκεται στην ομάδα είναι σε πόλεμο με τον μεγαλομέτοχο, ενώ έρχεται και η καμπάνα από τον αθλητικό δικαστή, παρότι οι διοικούντες έλεγαν ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Ο έμπειρος τεχνικός έκρινε ότι με τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο να εφαρμόσει όσα είχε κατά νου, έθεσε τους προβληματισμούς του στη διοίκηση μαζί με την παραίτησή του και λογικά θα αναχωρήσει σύντομα από τη Θεσσαλονίκη. Ηδη έχουν αρχίσει να ακούγονται ονόματα υποψήφιων διαδόχων, αυτό του Κώστα Μέξα πιο έντονα, αν και στον Ηρακλή είναι φανερό ότι τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά περισσότερα από του προπονητή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ