20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ηρακλής: Πρώτη προπόνηση με τον Στέργιο Κουφό (pics)

O Ηρακλής μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που κρίθηκε στην παράταση και για το οποίο διαμαρτυρήθηκε με ανακοίνωσή του για τη διαιτησία, έχει στρέψει την προσοχή του στην Ευρώπη. Η ομάδα προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της, του Στέργιου Κουφού, ενόψει της αναμέτηρση με την Μόρναρ Μπαρ για το FIBA Europe Cup.

Ο Ηρακλής αντιμετωπίσει αντιμετωπίζει την ομάδα από το Μαυροβούνιο εκτός έδρας την Τετάρτη (27/10) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup. Η ομάδα θα ταξιδέψει χωρίς τον Γάιο Σκορδίλη, ο οποίος, εξαιτίας των ενοχλήσεων στα πλευρά ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και δεν υπολογίζεται για τη μεθαυριανή αναμέτρηση και τον Έλστον Τέρνερ, που βρίσκεται, με άδεια στις Η.Π.Α.. Αύριο οι "κυανόλευκοι" θα προπονηθούν αύριο (26/10), το απόγευμα στο "Topolica Sports Hall", γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι.

Στην αποστολή του Ηρακλή βρίσκονται οι Γούλριντζ, Φίλλιος, Αγραβάνης, Ντάνιελς, Τέιλορ, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Κουζέλογλου, Ντάγκλας, Παπαδάκης και Λιντς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ