20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ηρακλής: Πήρε έγκριση για το «Παλέ» και περιμένει αύριο το BCL

Ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια του να αγωνιστεί, σε πρώτη φάση στα προκριματικά του Basketball Champions League έκανε ο Ηρακλής. Η κυανόλευκη ΚΑΕ έλαβε τη θετική απάντηση της διοίκησης του ΕΑΚΘ -παίρνοντας την έγκριση και του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη- για τη χρήση του Αλεξανδρείου, καταρχήν για τα προκριματικά. Αυτό βέβαια θα έχει ουσιαστική σημασία εφόσον το BCL ανάψει το πράσινο φως για τον Ηρακλή κάτι που θα γίνει γνωστό αύριο.

 


Στη διάρκεια της αυριανής ημέρας λοιπόν θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των ομάδων που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση. Εφόσον βρίσκεται σε αυτούς, ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στο Αλεξάνδρειο για τα προκριματικά και αν καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και προκριθεί στους ομίλους, τότε θα επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει τη φυσική του έδρα, το Ιβανώφειο. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να υπάρξουν έργα που θα καταστήσουν το γήπεδο κατάλληλο για το BCL.

 


Σε κάθε περίπτωση η αυριανή μέρα θα αποδειχτεί σταυροδρόμι για τον Ηρακλή αφού η ευρωπαϊκή συμμετοχή μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες του και να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ