15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ηρακλής : Πάτησε Ιβανώφειο ο Ντάγκλας

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες (31/8) ο Τόνι Ντάγκλας, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα (1/9) την πρώτη του προπόνηση με τον Ηρακλή.

Ο Αμερικανός γκαρντ,  τέθηκε στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου και παίρνει μέρος πλέον κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας. Ο 35χρονος παίκτης γνωρίστηκε με τον νέο του προπονητή και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου και φυσικά με τους καινούργιους του συμπαίκτες.    

Αναχωρεί αύριο (02/09) για Αθήνα 

Ο Ηρακλής αναχωρεί αύριο (02/09), το πρωί για την Αθήνα, όπου την Παρασκευή (03/09) θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, ενόψει της νέας σεζόν, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στη συνέχεια, οι «κυανόλευκοι» θα μεταβούν στην Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα  (05/09) και τον Προμηθέα (06/09).   

Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος θα συνεχίσει τις ατομικές προπονήσεις και τις θεραπείες, εξαιτίας του προβλήματος στη μέση και ο Νίκος Δημαλής, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Ο νεαρός σέντερ θα προπονείται κι αυτός ατομικά, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπειών.  

Την αποστολή του Ηρακλή, που θα ταξιδέψει αρχικά στην Αθήνα και μετά στην Πάτρα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Woolridge, Finke, Φίλλιος, Αγραβάνης, Taylor, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Κουζέλογλου, Παπαδάκης, Douglas, Terner, Lynch.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ