21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ηρακλής: Και τέταρτο κρούσμα στις τάξεις του γηραιού

Δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται απο το στρατόπεδο του Ηρακλή. Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας εντοπίστηκε και τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας. Ο αθλητής που νοσεί ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της γιατρού της ομάδος Ελευθερίας Στεφά ενώ παράλληλα η ΚΑΕ εφαρμόζει κατά γράμμα το πρωτοκόλλο του ΕΣΑΚΕ και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορέις.

Η αρχή έγινε όταν έλεγχος των μελών της αποστολής στο Ντέν Μπός για υποχρεώσεις του FIBA Europe Cup ανέδειξε δύο κρούσματα σε παίκτες του «γηραιού». Όπως ήταν λογικό τα κρούσματα απομονώθηκαν και διεξήχθησαν νέα τέστ τα οποία με την σειρά τους έδειξαν διασπορά του ιού στο εσωτερικό της ομάδας με έναν ακόμη παίκτη να βγαίνει θετικός στον ιό. Όμως τα κακά νέα για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου δεν τελείωσαν εκεί καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα (02/04) ένας ακόμη παίκτης νόσησε. 

Ήδη δύο παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν ακυρωθεί για τον Ηρακλη, τα παιχνίδια με Λάυριο (31/3) και το ερχόμενο με τον Παναθηναϊκό (04/04), εξαιτίας των θετικών κρουσμάτων. Πλέον αναμένουμε τόσο νέα ανακοίνωση απο την πλευρά του Ηρακλή όσο και επίσημες τοποθετήσεις σχετικά με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «γηραιού»

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ