21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ηρακλής-Ιρόνι Νες Ζιόνα: Έτοιμος για το μεγάλο βήμα (pics, vids)

Ο Ηρακλής είναι έτοιμος για μία ακόμη ευρωπαϊκή μάχη. Μετά τη νίκη του επί της Ανβίλ Βλότσλαβεκ αντιμετωπίζει σήμερα (26/3, 19.00) την Ιρόνι Νες Ζιόνα για μια θέση στο Final Four του FIBA Europe Cup. Ένα παιχνίδι το οποίο θα μεταδοθεί από το κανάλι YouTube της FIBA.

Οι "κυανόλευκοι" έφτασαν ως στους οχτώ της διοργάνωσης μετά το τελικό 86-81. Χάνλαν (22), Ίμπανκς (12) και Σαγκς (18) βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο επιθετικά για τον Ηρακλή, ο οποίος κυριάρχησε στα ριμπάουντ (39-29), ένας τομέας στον οποίο θα χρειαστεί να δώσει ιδιαίτερη προσοχή και σήμερα.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι που έδωσε την πρόκριση στον Ηρακλή:

Η Ιρόνι Νες Ζιόνα έκανε το βήμα στους προημιτελικούς μετά τη νίκη της επί της Κίεβο με 90-76. Ο Μπράιαν Ανγκόλα με 21 πόντους, εννέα ριμπάουντ, έξι ασίστ και δύο κλεψίματα ήταν ο MVP για τους Ισραηλινούς.

Ο Πάτρικ Μίλερ τον ακολούθησε απόδοση με 20 πόντους, πέντε ριμπάουντ, έξι ασίστ και δύο κλεψίματα. Είναι δύο από τους πλέουν επικίνδυνους παίκτες της Ιρόνι. Ο Νίμροντ Λεβί με 13 πόντους και έξι ριμπάουντ, όπως και ο Τζερόμ Μέγινσι πρόσθεσε 11 και ο Ταλ Ντουν είχε οχτώ πόντους και έξι ασίστ για να συμπληρώσουν την πεντάδα των κορυφαίων των Ισραηλινών.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Τα τρία εισιτήρια

Τρεις ομάδες έχουν ήδη σφραγίσει το εισιτήριό τους για το Final Four που θα διεξαχθεί 23-25 Απριλίου σε πόλη που θα ανακοινωθεί από τη FIBA. Οι Σταλ (Πολωνία), Οραντέα (Ρουμανία) και Πάρμα (Ρωσία) θα είναι στους ημιτελικούς. Το ένα ζευγάρι που έχει ήδη σχηματιστεί είναι το Σταλ-Οραντέα, ενώ αν ο Ηρακλής νικήσει θα αντιμετωπίσει την Πάρμα στις 23 Απριλίου.

Τα αποτελέσματα των άλλων προημιτελικών:

Μονς Αϊνό-Σταλ 66-73

Ρέτζιο Εμίλια-Οραντέα 64-71

Μπάλκαν-Πάρμα 62-84



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ