21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ηρακλής: Εκλεισε Γιάννη Αγραβάνη, θέλει Αθηναίου και Κακλαμανάκη! (vids)

Ο Ηρακλής θέλησε να κάνει δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι, αναγκάστηκε να κάνει λίγο... κράτει αφού οι πρώτες διαπραγματεύσεις έδειξαν εμπόδια, αλλά πλέον έβαλε μπρος τη μηχανή.

Ο Γιάννης Αγραβάνης πρέπει να θεωρείται παίκτης του «γηραιού» και να είναι έτοιμος να παίξει για τον Θανάση Σκουρτόπουλο, τον προπονητή που του άνοιξε και την πόρτα της Εθνικής Ανδρών. Ο 22χρονος γκαρντ ο οποίος άρχισε την περασμένη σεζόν στο Μεσολόγγι όντας δανεικός από τον Προμηθέα, αλλά έφυγε λόγω μια παρεξήγησης που δεν ξεπεράστηκε ποτέ και επέστρεψε στην Πάτρα, πλέον ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Σκουρτόπουλος και οι διοικούντες τον Ηρακλή ποντάρουν πολλά στη δημιουργία ενός ισχυρού ελληνικού κορμού. Εχοντας πείσει τον Γιάννη Κουζέλογλου να επιστρέψει στην Ελλάδα για την ομάδα τους, προχώρησαν και σε δυνατές προτάσεις σε δύο ακόμα διεθνείς παίκτες. Ο Γιάννης Αθηναίου και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια το πλάνο που υπάρχει για την ομάδα και τους ίδιους μέσα σε αυτήν και στον Ηρακλή υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πειστούν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Ιβανώφειο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ