20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ηρακλής: Δικοί του Λιντς και Τέιλορ, «πρεσάρει» τον Βουγιούκα (vids)

Με εντυπωσιακό τρόπο βαίνει ο Ηρακλής προς την συμπλήρωση του ρόστερ του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και οι παίκτες που αποκτούνται δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες.

Ο Ρέτζι Λιντς, από την Λοκομοτίβ Κουμπάν και τη VTB θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ιβανώφειο με στόχο να υψώσει... τείχος μέσα στη ρακέτα του Ηρακλή. Ο 27χρονος αμερικανός σέντερ με ύψος 2,08 είναι ένας άκρως αποτελεσματικός αμυντικός με μεγάλη έφεση στα κοψίματα και αναμένεται να προσδώσει τεράστια ισχύ στη front line του Ηρακλή.

Ο στόχος του Θανάση Σκουρτόπουλου είναι να συμπληρωθεί αυτή η γραμμή με τον Ιαν Βουγιούκα, ο οποίος δε θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και έχει δεχτεί μια πρόταση από τον Ηρακλή την οποία στην ομάδα θεωρούν ότι θα κρίνει ικανοποιητική και θα αποδεχθεί.

Πηγαίνοντας προς την περιφέρεια, ο αποτελεσματικός σουτέρ Ράιαν Τέιλορ θα είναι αυτός που θα αναλάβει να απειλεί από μακριά τα αντίπαλα καλάθια. Ο 26χρονος αμερικανός με ύψος 1,98 αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ με τους Σάντα Κρουζ Ουόριορς, τη θυγατρική των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ