21.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ηρακλής : Γιατράς προ των πυλών!

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή, και στον «γηραιό» έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να βρουν τον διάδοχό του, τον προπονητή δηλαδή που θα δεχτεί ένα εξ ορισμού δύσκολο έργο.

Ο Μάκης Γιατράς είχε από την αρχή της αναζήτησης μεγάλο ρεύμα μέσα στη διοίκηση, θεωρώντας ότι είναι άνθρωπος έτοιμος να πέσει στα βαθιά χωρίς να διστάσει και γι' αυτό και κλήθηκε άμεσα σε ραντεβού με τον Θόδωρο Δρακόπουλο το οποίο έγινε σήμερα. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άντρες συμφώνησαν σε πολλά ζητήματα, αλλά ότι υπήρξαν και ορισμένα σημεία που θέλουν... σκέψη από πλευράς του Ελληνα προπονητή.  Στον Ηρακλή εξάλλου το ζήτημα δεν είναι μόνο να αλλάξουν 1-2 παίκτες το οποίο θεωρείται δεδομένο, αλλά να υπάρξουν εγγυήσεις για τον τρόπο λειτουργία του τμήματος στην καθημερινότητα, αφού μέχρι σήμερα μόνο ρόδινα δεν εξελίσσονται τα πράμγατα. 

Η οριστική απάντηση του Γιατρά αναμένεται να δοθεί αύριο και αν είναι θετική, ο Ελληνας προπονητής αναμένεται να δει από κοντά και την ομάδα στον αγώνα του Europe Cup με τη Μπαχτσεσεχίρ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ