15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ηρακλής-Άρης: Φιλικό μεν, τοπικό ντέρμπι δε

Έχουν μπροστά τους μιας δύσκολη και απαιτητική σεζόν. Μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη της, Ηρακλής και Άρης θα μετρήσουν αύριο τις δυνάμεις τους ο ένας απέναντι στον άλλον. Θα είναι ένα φιλικό μεν, τοπικό ντέρμπι δε με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

 


Αύριο λοιπόν στις 18:00, ο Ηρακλής περιμένει τον Άρη στο Ιβανώφειο. Για τον Ηρακλή αυτό θα είναι το πέμπτο παιχνίδι προετοιμασίας μετά από εκείνα που έδωσε στα Άνω Λιόσια με την ΑΕΚ, στην Πάτρα με τον Απόλλωνα και τον Προμηθέα αλλά και την ΜΖΤ Σκοπίων στο Ιβανώφειο. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θέλει να δει την ομάδα του να εξελίσσεται και να βελτιώνεται, ενώ το θετικό είναι πως όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

 


Από την άλλη πλευρά ο Άρης θα δώσει το πρώτο τεστ επιπέδου Basket League μετά από τα δύο φιλικά παιχνίδια με ομάδες των Σκοπίων (Πέλιστερ και ΜΖΤ). Θα είναι και ένα ματς με χαρακτήρα πρόβας ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν, το Σάββατο στη Λάρισα απέναντι στην τοπική ομάδα για τη διοργάνωση του Κυπέλλου. Ένα παιχνίδι που με τα σημερινά δεδομένα και αφού δεν έχουν αρθεί όλα τα ΒΑΝ, θα το δώσει χωρίς να μπορεί να χρησιμοποιήσει τους ξένους παίκτες που έχει αποκτήσει (Χάνλαν, Κάουαν, Τζούστον και Ουίλιαμς).

 


Αγωνιστικά παραμένουν εκτός ο Σταύρος Σχίζας που προσπαθεί να ξεπεράσει μια θλάση που τον άφησε εκτός των δύο πρώτων αγώνων προετοιμασίας και ο Στέλιος Πουλιανίτης που σήμερα ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ