24.2 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ημέρα ΠΑΟΚ – Ημέρα μπάσκετ!

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να καθιερώσει από φέτος την «ημέρα ΠΑΟΚ-ημέρα μπάσκετ». Και εξήγησε το γιατί και το πως και μέσα από μια ανακοίνωση που φέρνει καλά νέα για τους φίλους του αθλήματος, καθώς η γενική είσοδος την ημέρα αυτή θα είναι 1 ευρώ!

Όπως εξηγεί η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ «ο Μάρτιος ήταν πάντα ο μήνας των έντονων αναμνήσεων. Ευρωπαϊκοί τελικοί, σπουδαίοι τίτλοι, οι κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου. Και ο Απρίλιος όμως που έρχεται, είναι ο μήνας των γενεθλίων του ΠΑΟΚ, της μεγάλης μας αγάπης που φέτος συμπληρώνει 91 χρόνια ζωής».

Για τουυς λόγους αυτούς «η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της έντονης κοινωνικής δραστηριότητας όλου του συλλόγου και του εορταστικού χαρακτήρα που υπάρχει τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, καθιερώνει από φέτος την «ημέρα ΠΑΟΚ-ημέρα μπάσκετ». Έτσι στον επόμενο εντός έδρας αγώνα  με τον Κόροιβο, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 8 Απριλίου στις 17:00, η γενική είσοδος στο γήπεδο θα είναι στην συμβολική τιμή του 1 ευρώ!

 Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, από το PAOK Sports Arena, το online δίκτυο της tickethour και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η γενική είσοδος είναι 1€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ), εκτός από τις θύρες VIP, για τις οποίες δεν θα εκδοθούν εισιτήρια. Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ