22.3 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ημέρα γηπεδούχων στο Eurocup (vids)

Από νίκες των ομάδων που έπαιζαν εντός έδρας «σημαδεύτηκε» η δεύτερη ημέρα της τρίτης αγωνιστικής του Top 16 του Eurocup.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Νταρουσάφακα επικράτησε με 82-70 της Άλμπα Βερολίνου και παρέμεινε πρώτη και αήττητη στον πέμπτο όμιλο. Ο Σκότι Ουίλμπεκιν σημείωσε 15 πόντους για τους νικητές.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Για το έκτο γκρουπ, η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 95-78. Ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν ασταμάτητος και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους. Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ. Στο Τορίνο, η τοπική ομάδα έκαμψε την αντίσταση της Λιέτουβος Ρίτας με 83-77. Ο Σάσα Βούγιασιτς σταμάτησε στους 21 πόντους για τους Ιταλούς, ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έμεινε στους οκτώ. Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Στον έβδομο όμιλο, η Μπουντούτσνοστ έκαμψε την αντίσταση της Τρέντο με 79-66. Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ Νίκολα Ιβάνοβιτς σημείωσε 16 πόντους, ενώ για τους ηττημένους οι 26 πόντοι του Ντόμινικ Σάτον δεν αποδείχτηκα αρκετοί.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, για το όγδοο γκρουπ, στο γαλλικό «εμφύλιο» η Βιλερμπάν δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λιμόζ και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 92-78. Ο Ντάριλ Ουάτκινς πέτυχε 17 πόντους και ήταν καθοριστικός.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία μετά την τρίτη αγωνιστική του Eurocup ΕΔΩ.

Παρακολουθήστε βίντεο απ' όλα τα παιχνίδια της ημέρας παρακάτω:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ