14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ημέρα αποφάσεων για την ΕΟΚ

Η πορεία της επανεκκίνησης μετράει αντίστροφα, και έτσι μετά τις αποφάσεις της πολιτείας και την θετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων, σειρά παίρνει η ΕΟΚ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είναι έτοιμη για άμεση επανεκκίνηση, και πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, με την Α1 Γυναικών να μοιάζει έτοιμη για αγωνιστική δράση από το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η διοίκηση με την επιτροπή πρωταθλημάτων θα συνεργαστούν ώστε να λάβουν αποφάσεις, ενώ αναμένεται να γίνει και η σχετική επαφή και με τις ομάδες της Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών ώστε να διαπιστωθεί ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί, και πως θα μπορέσει να αρχίσει αλλά και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με το πρώτο μέλημα για την Α1 Γυναικών να είναι η άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων και για την δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία να είναι η άμεση επιστροφή στις προπονήσεις.

Αναφορικά με το κλίμα που επικρατεί στις ομάδες, το basketa.gr με χθεσινό (21/2) του ρεπορτάζ σας έδωσε το στίγμα, με τις περισσότερες να εμμένουν στην επιστολή που είχαν αποστείλει, και να έχουν ως βασικό θέσφατο να πάρουν κάποια μορφής επιχορήγηση από την Πολιτεία.

Επίσης, αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα με τις ημερομηνίες του Κυπέλλου Ελλάδας, πότε θα διεξαχθούν τα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων Covid-19 στον Παναθηναϊκό, και πότε θα ολοκληρωθεί ο θεσμός,



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ