17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ζωντανός από θαύμα ο Τάουνς! (vids)

Ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα... από το πουθενά κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή του Καρλ Άντονι Τάουνς και ο ίδιος, τρεις μέρες μετά από αυτό δήλωσε μόνο ευγνωμοσύνη, που βρίσκεται εν ζωή.

Η ζωή μπορεί, πολλές φορές, να σου παίξει πολύ άσχημα παιχνίδια, σε σημείο που δεν το περιμένεις. Αυτό ίσχυσε στην περίπτωση του Καρλ Άντονι Τάουνς, ο οποίος θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί θανάσιμα σε ατύχημα, που έγινε σε αυτοκινητόδρομο της Μινεσότα, ενώ ο ίδιος πορευόταν με αυτοκίνητο προς το αεροδρόμιο, με προορισμό την Νέα Υόρκη, όντας απλός επιβάτης.

Σε ένα κομμάτι του δρόμου, όπου υπήρξε πολλή κίνηση, ο οδηγός του οχήματος, Καρτ Τζόσεφ, που αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου των Τίμπεργουλβς, επιβράδυνε και αυτό κόντεψε να αποβεί μοιραίο... από το πουθενά. Κι αυτό, γιατί το αυτοκίνητο που ερχόταν από πίσω, δεν ελάττωσε ταχύτητα και χτύπησε εκείνο, όπου ο Τάουνς ήταν επιβάτης, χωρίς όμως να θρηνήσει κανείς θύματα... από θαύμα.

«Μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα. Θα έλεγα πως ήταν 5% πιθανό να βγεις ζωντανός. Χτύπησα αυτό το 5%. Το 4% ήταν να φύγεις σοβαρά τραυματισμένος και το 1% να τραυματιστείς ελαφρά. Άρα, μπήκα στο 1%. Μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Πιθανότατα να μην μην τα κατάφερνα, όπως τα κατάφερα τελικά. Είμαι τυχερός που ζω!», είπε σε δηλώσεις του ο εκ των ηγετών των «Λύκων», που τελικά ταξίδεψε για την Νέα Υόρκη. Εκεί, η ομάδα του επικράτησε των Νικς με 115-104 τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/2), με τον ίδιο να μην αγωνίζεται, προστατευόμενος από σχετικό πρωτόκολλο του ΝΒΑ για τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα, αν και κίνδυνο για σοβαρό τραυματισμό δε διέτρεξε τελικά.

Αυτό το ατύχημα, μάλιστα, του στέρησε τη συνέχεια ενός τρομερού σερί, που διέθετε μέχρι το ματς αυτό. Ο Τάουνς είχε συμπληρώσει 303 συνεχόμενα παιχνίδια στο ΝΒΑ και, αν δεν υπήρχε αυτό το πρωτόκολλο, θα μπορούσε να αγωνιστεί κανονικά, εφόσον το επιθυμούσε.

Εδώ που τα λέμε, βέβαια, καλά η επίδοση αυτή, αλλά η ανθρώπινη ζωή είναι πολύ πιο σημαντική, όπως και ο ίδιος το επεσήμανε ορθότατα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ