23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ζιάγκος: “Δεν βγάζουμε κομπιουτεράκια”

Το Ρέθυμνο έφτασε τις επτά νίκες, η εικόνα του πείθει ότι είναι για ψηλότερα από τα άγχη της παραμονής, ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια, αλλά ο Βαγγέλης Ζιάγκος συνεχίζει να κρατάει χαμηλά τον πήχη για να μην... ξεφύγει το μυαλό.
"Εμείς ζούμε για το σήμερα, ο δικός μας χρονικός ορίζοντας είναι μικρός, πηγαίνουμε βήμα με βήμα και δεν κοιτάμε πολύ μακριά. Θέλουμε να έχουμε ψηλό βαθμό προσήλωσης, κοιτάζουμε μόνο τον επόμενο αντίπαλο. Δεν βγάζουμε κομπιουτεράκια, δεν συζητάμε τι γίνεται αλλού και μέχρι τώρα μας έχει βγει σε καλό γι' αυτό θα συνεχίσουμε σε αυτή την πεπατημένη.
Οσο για τον κόσμο, παρότι δεν τον ευνοεί η ώρα διεξαγωγής των αγώνων και αυτό πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι, έχει καλλιεργημένη αντίληψη και ένστικτο, ξέρει ποια είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια, είναι δίπλα μας και το αποτέλεσμα δείχνει ότι πηγαίνουμε καλά μαζί", είπε ο προπονητής του Ρεθύμνου.

Ο Γιάννης Καστρίτης υποστήριξε ότι "ενώ στο αμυντικό κομμάτι πήγαμε πάρα πολύ καλά, δυστυχώς στην επίθεση δεν πιάσαμε τα στάνταρ μας. Το Ρέθμυνο έβαλε μεγάλα σουτ, εμείς χάσαμε πολλά ελεύθερα και στο τέλος νίκησε δίκαια το Ρέθυμνο και του αξίζουν συγχαρητήρια.
Στρέφουμε άμεσα την προσοχήμας στο ματς με την Λάρισα, είναι πολύ σημαντικό για εμάς στην συνέχεια να κρατήσουμε αλώβητο το Ιβανώφειο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ