16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ζενίτ: Νίκησε και περιμένει τον Ολυμπιακό (vids)

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχτισε από νωρίς μια διαφορά και έφτασε ως τη νίκη επί της Ζιέλονα Γκόρα με το τελικό 97-80 χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ξεκίνησε με double score στο πρώτο δεκάλεπτο (32-16) και ήταν καλύτερη ως φινάλε της αναμέτρησης. Ο Σεργκέι Καράσεφ με 25 πόντους και ο Μπίλι Μπάρον με 22 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την Ζενίτ, η οποία υποδέχεται στις 12 Νοεμβρίου τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ελληνικό ενδιαφέρον είχε και ο αγώνας Νίζνι Νόβγκορορντ – Πάρμα. Η Νίζνι, η οποία ηττήθηκε στην παράταση από το Λαύριο την περασμένη εβδομάδα στο ΣΕΦ για το BCL, επικράτησε 79-65. Νίζνι και Λαύριο θα αναμετρηθούν ξανά, αυτή τη φορά στη Ρωσία, στην πρώτη αγωνιστική του Β’ γύρου στις 17 Νοεμβρίου. Ο Ιβάν Στρέμπκοφ με 23 πόντους και εννέα ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών. Στη λίστα των σκόρερ ακολούθησαν οι Πλατόνοφ (16), Τορόποφ (12), Αστάπκοβιτς (10).

Η Ούνικς Καζάν με ρεκόρ 5-1 βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, η Ζενίτ ακολουθεί με 4-1 μαζί με την Αβτοντόρ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να βρίσκεται στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 4-2. Η Νίζνι Νόβγκοροντ και η Λοκομοτίβ Κούμπαν έπονται με 3-2.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ