21.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ζήτησε να φύγει ο Ρέι

Έτσι όπως έχει δομηθεί πλέον το ρόστερ της ΑΕΚ μετά και την οριστικοποίηση της παραμονής του Μάριο Τσάλμερς, χώρος και χρόνος συμμετοχής για τον Κέντρικ Ρέι δεν υπάρχει. Και ο Αμερικανός πλέον θέλει να φύγει. Σας είχαμε προϊδεάσει γι' αυτό στις 29 Δεκεμβρίου και το sportando με δημοσίευμά του έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Η ιταλική ιστοσελίδα επικαλούμενη πληροφορίες της, αναφέρει πως ο Ρέι ζήτησε από τη διοίκηση της ΑΕΚ να δοθεί ως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής και να τελειώσει τη χρονιά παίζοντας και όχι καθισμένος στον πάγκο. Ο Αμερικανός έτσι κι αλλιώς έχει αρχίσει να ψάχνει για ομάδα εδώ και κάμποσο καιρό, ωστόσο επειδή δεν είναι εύκολο να λυθεί το συμβόλαιό του, προτείνει τη λύση του δανεισμού, που μοιάζει να είναι συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές.

Η λογική λέει πως και η ΑΕΚ θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να υπολογίζει σε έναν παίκτη που δεν θέλει πια να παίζει γι' αυτή. Θεωρητικά ο Ρέι θα μπορούσε να μείνει ως έβδομος ξένος για το BCL (αφού τη θέση του στο ρόστερ της Basket League θα πάρει ο Τζεράι Γκραντ, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης), αλλά όπως φαίνεται, μια τέτοιου είδους συνεργασία δεν μπορεί να είναι αποδοτική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ