24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζήσης: «Δύσκολη η κατάσταση στο ΟΑΚΑ»

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για τη συμμετοχή της Μπάμπεργκ στο Final 4 του Basketball Champions League κι αναφέρθηκε στην πορεία των Βαυαρών σε ολόκληρη τη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας γκαρντ:

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμάς. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην αρχή. Μετά άλλαξε ο κόουτς και η ομάδα άρχισε να παίζει καλύτερα, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Λειτουργήσαμε πιο ομαδικά και καταφέραμε να πάρουμε το ενώ είμαστε και στο Φάιναλ Φορ του BCL.

Η αλήθεια είναι ότι στο ΟΑΚΑ συναντήσαμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Ήμασταν πίσω με 12 πόντους, έξι λεπτά πριν τη λήξη. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δύσκολη, μπροστά σε 18 χιλιάδες κόσμο. Ο Τέιλορ έβαλε 3 σερί τρίποντα και ο Ράις σκόραρε ένα πολύ δύσκολο σουτ μπροστά σε έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της διοργάνωσης. Έτσι φτάσαμε έως εδώ».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των Βαυαρών Φεντερίκο Περέγκο επισήμανε:

«Συγχαρητήρια σε όλους. Κανείς δεν περίμενε ότι θα είμαι εδώ σήμερα στην αρχή της σεζόν. Είμαι με την ομάδα από τον Ιανουάριο. Αντιμετωπίσαμε κάποια θέματα, αλλά η νίκη στην Αθήνα ήταν σημειολογική και τώρα είμαστε εδώ. 

Η Μπολόνια έχει πολύ ταλέντο. Εχει βελτιωθεί πάρα πολύ με το νέο προπονητή, παίζει εξαιρετική άμυνα και ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να φτάσουμε στο 100% για να καταφέρουμε να νικήσουμε. 

Η ομάδα μου έχει εμπειρία και παίκτες που εμπιστεύομαι. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτούς τους παίκτες στη διάθεσή μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ